Jubah baru murah dan cantik

Assalamualaikum. Semua pembaca apa khabar? sihat ?

Lamanya saya tak update blog ni. Mulai harini saya akan update blog ni hari-hari insyaAllah ๐Ÿ˜Š

Tapi harini saya nak promosikan jubah bajet cantik dan murah. Harga dan termasuk pos tu ๐Ÿ˜

Jom tengok gambar dan detail

JUBAH QALILAH ๐ŸŒธ

Ciri2 Jubah
๐Ÿ‘‘Material Pearl Skin
๐Ÿ‘‘Zip sorok for mommy bf
๐Ÿ‘‘zip sorok dhujung lengan kiri & kanan (easy wuduk)
๐Ÿ‘‘Terdapat 12 warna pilihan
๐Ÿ‘‘Jahitan cantum Ropol yg Cute
๐Ÿ‘‘ Saiz S – 5XL

๐Ÿ“ŒWarna dalam gambar sedikit berbeza dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan editing.

HARGA ๐Ÿ’‹
RUNCIT : RM75 SM / RM80 SS

Untuk pertanyaan dan tempahan boleh hubungi
Pn. Siti
http://www.wasap.my/+60134161560

Lawa kan…pastu harga mampu milik ๐Ÿ‘โœจ

Ok untuk Tupperware brands pula, bulan ni katalog ada produk baru. Blossom pitcher with stirrer. Best kan ๐Ÿ˜ Produk inovasi terbaik.

Jom layan video ni

 

Ada yang nak beli tupperware? Jom hubungi saya.

Pn. Siti
http://www.wasap.my/+60134161560

 

 

Advertisements
  1. Tiada komen.
  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: