Archive

Archive for the ‘Uncategorized’ Category

Baju muslimah Jersey ready stock

Suka bersukan? 

Baju muslimah jersey pilihannya!!! Dengan tema patriotik, dan ‘hijab is freedom’ jersey muslimah ready stock sedia dimiliki!!!
Berminat? 

Wasap siti untuk pertanyaan! 

  
  
  
  
  
  IMG_1152

  
  

Fridge Smart..sayur rosak tiada lagi

Kebaikan fridge smart 

FRESH : sentiasa SEGAR

JIMAT : lambat rosak

BERSIH : teratur dan tersusun

RILEX : lihat terus ke dalam 
Ready stock! 

Berbaloi dan tahan hingga ke anak cucu!!

Whatsapp siti utk terus pos ke tempat anda 0134161560

  
  
  
  

Water filter terbaik!

Assalamualaikum

Entry kali ni nak cerita berkenaan water filter atau penapis air. 

Ok, bila kita ada rumah sendiri, ada anak-anak yang kuat minum air, mesti kita nak berjimat cermat dalam berbelanja. Apa kaitan air dengan jimat belanja nih?

Hehe..nak dijadikan cerita, kami sekeluarga memang setiap minggu beli air mineral spritzer yang botol besar tu..jd, belanja memang laaa jenuh juga..uhuk3

Jadi, kami pun mencari-cari water filter yang bermutu tinggi untuk (kalau boleh) guna sepanjang hayat..

Sebelum ni, berkenan dengan beberapa produk murah dipasaran tapi bila tengok review pengguna, setakat 3tahun je pakai dah leaking (bocor)…haishhh low quality.

Akhirnya kami buat keputusan beli NANO NATURE Filtering System (nama pun dah canggih)  

  

gambar ni masa dapat promosi kat stokis terdekat. Masa tu ada banyak promosi barang dan demo memasak guna produk kuali dan periuk by tupperware brands TUPPERCHEF inspire..yang ni pun canggih juga..

  
 
Ok fokus pada NANO yer… Apa yang bestnya water filter ni berbanding yang lain? Semua tapis air jugak kan…ok sebenaqnya memang mula-mula rasa macam penapis air semua sama je bagi kami…tapi berkenan kat lifetime warranty dan kecanggihan tapisan dia yang diiktiraf seperti gambar..

   
 
   
    
    
    
    
 
Ok..pemenangnya ialah…NANO!! 👏👏👏😆😆 ok, sila baca sendiri dalam gambar, kalau tak jelas, pm me ok. Saya terangkan macammana nak beli dengan harga tawaran hebat by tupperware. Dan yang penting fungsi-fungsinya yang canggih dan terbaik buat masa ini. 

Saya beli secara ansuran je, selama 12bulan guna credit card.

Ok, jumpa lagi. Terima kasih kerana sudi membaca 😘
Berminat?

Hubungi kami utk pertanyaan!

Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560
Tupperware Shopping Centre

Siti Nursyahada (no pendftrn: SA0321818-T)

Jom join group tepawe saya untuk lebih banyak pilihan dan tawaran hebat untuk anda!

https://telegram.me/joinchat/A-Gp0AetOExoum0MVr9azA

Assalamualaikum 2016!!

Januari 3, 2016 Tinggalkan komen

Salam sejahtera pembaca semua!

Alhamdulillah

Alhamdulillah

Alhamdulillah 

Kita dah masuk ke tahun 2016 dengan azam yang baru dan semangat baru yang berkobar-kobar. Mari merealisasikan impian kita untuk menjadi kaya! (Berangan dulu..hihi). 

Sejak saya mendaftar syarikat dan menjual secara online ni, rezeki datang setiap hari sehingga stok cepat habis. Sehingga blog ni pun dah jarang saya update. (Maaf dipinta..ampun ampun..huhu) Rasa bersalah pula bila pelanggan bertanya tapi terpaksa menjawab tiada stok (T-T). Saya tidak mahu menghampakan pelanggan semua, tapi hanya berkata benar dan jujur. 
Jadi, untuk post yang lepas saya ada tulis [SOLD OUT], harap pembaca dan pelanggan semua dapat memahaminya dah tidak kecewa ya! Mungkin tiada rezeki untuk memilikinya. 

Tahun 2016 ni adalah tahun yang mencabar bagi saya dan peniaga yang lain. Hal ini kerana disebabkan cukai baru dan kejatuhan nilai matawang Ringgit Malaysia (RM) menyebabkan harga kain jadi mahal. Kos awal untuk menghasilkan produk memang mahal, sebab tu lah pakaian made in Malaysia keluaran kita yang lebih selesa dipakai dan berkualiti ini harga agak mahal berbanding baju kilang made in china/vietnam.

Namun begitu, penghasilan design dan pakaian baru tetap ada, tapi agak terhad. Limited edition. Harga yang kami tawarkan juga adalah harga mampu milik dan tidak terlalu tinggi. Jadi, keuntungan kami tidaklah sampai boleh beli kereta, hanya sekadar cukup makan dan modal pusing perniagaan. 

Kenapa harga murah? 

Untuk memberi peluang kepada semua mendapat pakaian yang selesa, longgar patuh syariat dan berkualiti dengan harga mampu milik. Oleh yang demikian, pada tahun ni, saya mengumumkan bahawa tiada lagi harga borong untuk mengekalkan kualiti dan standard barang.

Belian yang banyak akan diberikan diskaun atas budi bicara semasa urusan jual beli dengan pelanggan. Selain itu, harga barang juga turut naik..sob..sob 😦 ~alaa, memang menjadi kebiasaan kita harga murah pun minta kita dok minta diskaun kan..muahaha) :p
TUPPERWARE

Mulai tahun ini juga saya akan mula mempromosikan barangan brand Tupperware yang terkenal dengan kualitinya dan jaminan seumur hidup (lifetime warranty). 

Hmmm untung taw beli Tupperware ni…sejak dh ada keluarga dan rumah sendiri, memang barangan Tupperware ni sangat menjadi pilihan saya dan keluarga. Bukan sahaja tahan lasak, tahan lama dan eco friendly lagi taw..hihi 

Kalau ada yang jenis nk nampak tersusun je dapur dan peti sejuk tu, memang wajib beli dan wajib jadi ahli. Memang puas hati sebab tahan berpuluh tahun ok! 

Tengok! Semangatnya membara-bara promote Tupperware ni haha.. 😀 Sejak join ahli bawah stokis terkenal dengan team hebat ni memang hari2 bersemangat taw! Hihi 

Terima kasih kerana sudi membaca dan menjadi pelanggan kami ya! 🙂

Muslimah Shopping Centre & Tupperware Shopping Centre

Sms/whatsapps/wechat/telegram 0134161560 Pn. Siti Nursyahada 

(no pendftrn: SA0321818-T)

 

Kategori:Uncategorized

Tudung Bawal tone bidang 60

Januari 16, 2015 Tinggalkan komen

Bawal Tone bidang 60
Ciri-ciri
-Material : Material cotton bawal
-Berbentuk empat segi sama
-Bidang 60 inci panjang x 60 inci lebar
-Mempnyai 3 tone warna
-Mudah dibentuk

Berminat?
Hantar code dan saiz pd kami utk pertanyaan!
Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560

Muslimah Shopping Centre
Siti Nursyahada
(no pendftrn: SA0321818-T)

20150116-135447.jpg

20150116-135616.jpg

Kategori:Uncategorized

Alhamdulillah :)

Assalamualaikum semua pembaca lukisanduniaku, diharap Ramadhan kali ini kita telah lalui dengan peningkatan iman dan ibadah. Syawal yg menjelma kita teruskan dengan amalan ibadah dengan istiqamah insyaAllah ;).

Alhamdulillah
Alhamdulillah
Alhamdulillah

Terima kasih tidak terhingga diucapkan kpd semua pembaca yang sudi berurusniaga dengan saya.
InsyaAllah saya akan cuba sedaya upaya berniaga mengikut syariat. Semoga anda semua dimurahkan rezeki oleh Allah.

Taqabbalallahu minna wa minkum
Selamat Hari Raya Aidilfitri
Mohon maaf zahir & batin sekiranya terdapat apa-apa salah dan silap secara sedar atau tidak.

Dari Pn. Siti & Keluarga
Whatsapps/wechat/telegram/sms
0134161560

20140814-154153.jpg

Kategori:Uncategorized

BAJU RAYA 2014: 21hb Julai 2014 last pos!!

Julai 10, 2014 Tinggalkan komen

20140712-000800.jpg