Utama > NANO Water Filter, Uncategorized > Water filter terbaik!

Water filter terbaik!

Assalamualaikum

Entry kali ni nak cerita berkenaan water filter atau penapis air. 

Ok, bila kita ada rumah sendiri, ada anak-anak yang kuat minum air, mesti kita nak berjimat cermat dalam berbelanja. Apa kaitan air dengan jimat belanja nih?

Hehe..nak dijadikan cerita, kami sekeluarga memang setiap minggu beli air mineral spritzer yang botol besar tu..jd, belanja memang laaa jenuh juga..uhuk3

Jadi, kami pun mencari-cari water filter yang bermutu tinggi untuk (kalau boleh) guna sepanjang hayat..

Sebelum ni, berkenan dengan beberapa produk murah dipasaran tapi bila tengok review pengguna, setakat 3tahun je pakai dah leaking (bocor)…haishhh low quality.

Akhirnya kami buat keputusan beli NANO NATURE Filtering System (nama pun dah canggih)  

  

gambar ni masa dapat promosi kat stokis terdekat. Masa tu ada banyak promosi barang dan demo memasak guna produk kuali dan periuk by tupperware brands TUPPERCHEF inspire..yang ni pun canggih juga..

  
 
Ok fokus pada NANO yer… Apa yang bestnya water filter ni berbanding yang lain? Semua tapis air jugak kan…ok sebenaqnya memang mula-mula rasa macam penapis air semua sama je bagi kami…tapi berkenan kat lifetime warranty dan kecanggihan tapisan dia yang diiktiraf seperti gambar..

   
 
   
    
    
    
    
 
Ok..pemenangnya ialah…NANO!! 👏👏👏😆😆 ok, sila baca sendiri dalam gambar, kalau tak jelas, pm me ok. Saya terangkan macammana nak beli dengan harga tawaran hebat by tupperware. Dan yang penting fungsi-fungsinya yang canggih dan terbaik buat masa ini. 

Saya beli secara ansuran je, selama 12bulan guna credit card.

Ok, jumpa lagi. Terima kasih kerana sudi membaca 😘
Berminat?

Hubungi kami utk pertanyaan!

Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560
Tupperware Shopping Centre

Siti Nursyahada (no pendftrn: SA0321818-T)

Jom join group tepawe saya untuk lebih banyak pilihan dan tawaran hebat untuk anda!

https://telegram.me/joinchat/A-Gp0AetOExoum0MVr9azA

  1. Tiada komen.
  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: