Arkib

Arkib Pengarang

Baju inner labuh untuk muslimah

Januari 22, 2015 Tinggalkan komen

Inner muslimah labuh

Ciri-Ciri:
✔ 2 Warna pilihan: Hitam, Putih
✔ Potongan A-Shape(lebar dibahagian punggung)
✔ Saiz S hingga 3XL
✔ Material TC26

★ Tidak terlalu tebal dan tidak terlalu nipis
★ Tidak seperti di pasaran yang mengikut shape tubuh badan dan mudah berbulu

✔ Baju seperti 2 in 1, pakai bersama tshirt atau pakai begitu saja pun boleh
✔ Material TC26 adalah fabrik Tetron Cotton dengan campuran Cotton Combed 35% dan Polyester 65%. Kelebihannya adalah tahan daripada ‘shrinkage’ (tidak mengecut atau mengembang) meskipun dicuci banyak kali. Ianya tidak terlalu tebal dan selesa dipakai. Warnanya juga tidak mudah pudar berbanding 100% cotton
✔ Penjualan Baju Inner Muslimah adalah bertujuan bagi memudahkan penutupan aurat bagi golongan perempuan khususnya yang menyertai program dan diwajibkan memakai tshirt program berlengan pendek

Untuk pembelian:
* Harga: RM32

Berminat?
Hantar warna dan saiz pd kami utk pertanyaan!
Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560

Muslimah Shopping Centre
Siti Nursyahada
(no pendftrn: SA0321818-T)

20150123-013002.jpg

20150123-013029.jpg

Instant Shawl Qaseh

Januari 16, 2015 Tinggalkan komen

Shawl Qaseh
Ciri-ciri
-Material : Cotton tebal Gred A
-Kemasan piping sekeliling tudung
-Awning panjang tutup pipi (Tiada pengeras)
-Awning terletak & tidak lembik
-Saiz Free (Standard labuh XL)

Berminat?
Hantar code dan saiz pd kami utk pertanyaan!
Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560

Muslimah Shopping Centre
Siti Nursyahada
(no pendftrn: SA0321818-T)

20150116-141226.jpg

Tudung scallop moss crepe

Januari 16, 2015 Tinggalkan komen

Tudung basic scallop
Ciri-ciri
-Material : Moss Crepe
-Berdagu
Cutting Scallop
-Saiz XL
-Labuh 23 inci dari dagu

Berminat?
Hantar code dan saiz pd kami utk pertanyaan!
Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560

Muslimah Shopping Centre
Siti Nursyahada
(no pendftrn: SA0321818-T)

20150116-140824.jpg

Salsabilla instant shawl

Januari 16, 2015 Tinggalkan komen

Salsabilla Instant Shawl
Ciri-ciri
-Material Shawl : Satin bercorak paisley yang tidak jarang
-Material Inner : Comfy cotton yang dijahit terus pada shawl
-Hanya perlu sarung inner dan lilitkan shawl,terus siap digayakan
-ukuran shawl : 2.0 meter panjang x 0.7 meter lebar
-shawl dipotong curve pada hujung
-shawl adalah tidak jarang dan labuh,sesuai untuk muslimah bertudung labuh

Berminat?
Hantar code dan saiz pd kami utk pertanyaan!
Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560

Muslimah Shopping Centre
Siti Nursyahada
(no pendftrn: SA0321818-T)

20150116-140254.jpg

20150116-140303.jpg

20150116-140316.jpg

Tudung Bawal tone bidang 60

Januari 16, 2015 Tinggalkan komen

Bawal Tone bidang 60
Ciri-ciri
-Material : Material cotton bawal
-Berbentuk empat segi sama
-Bidang 60 inci panjang x 60 inci lebar
-Mempnyai 3 tone warna
-Mudah dibentuk

Berminat?
Hantar code dan saiz pd kami utk pertanyaan!
Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560

Muslimah Shopping Centre
Siti Nursyahada
(no pendftrn: SA0321818-T)

20150116-135447.jpg

20150116-135616.jpg

Categories: Uncategorized

Cardigan untuk muslimah, longgar dan menepati syariat!

Disember 30, 2014 Tinggalkan komen

Cardigan fishtail for Muslimah
Harga : RM79
Material Chiffon Glitter
Free Size

Berminat?
Hantar code dan saiz pd kami utk pertanyaan!
Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560

Muslimah Shopping Centre
Siti Nursyahada
(no pendftrn: SA0321818-T)

20141231-001032.jpg

Jubah kanak-kanak comel dan cantik

Disember 17, 2014 Tinggalkan komen

Assalamualaikum
Jubah kanak-kanak ni kita buat sedondon dengan jubah ibu (jubah princess rania) jubah si ibu juga sgt laris bagai pisang panas.. Baru buka jualan seminggu dah banyak yang sold out. Terutama warna yg gelap2.. Mmg cepat sgt habis. Sy ni ada ank lelaki je, so xdpt la nk beli jubah sedondon yg awesome ni..gerammnya tgk…
Ok. Jom tgk gambar jubah ni..(byk plak berceloteh) hehe

JUBAH KANAK-KANAK ZARRA
-Material : Moss crepe
-Mempunyai glitter dibahagian lengan dan jubah
-Fine Tailoring

HARGA= RM69
(Postage RM7 utk 1-7helai)

Berminat?
Hantar code dan saiz pd kami utk pertanyaan!
Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560

Muslimah Shopping Centre
Siti Nursyahada
(no pendftrn: SA0321818-T)

20141217-123850.jpg

20141217-123912.jpg

20141217-123938.jpg

20141217-124006.jpg

20141217-124019.jpg

20141217-124038.jpg

############################

Jubah kanak-kanak Erina
-Material: Moss Crepe
-Ciri-ciri: Mempunyai glitter pada kedua belah lengan serta bahagian bawah baju. Juga terdapat riben serta tali glitter untuk diikat pada bahagian belakang baju.

HARGA= RM69
(Postage RM7 utk 1-7helai)

Berminat?
Hantar code dan saiz pd kami utk pertanyaan!
Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560

Muslimah Shopping Centre
Siti Nursyahada
(no pendftrn: SA0321818-T)

20150129-080352.jpg

20150129-080407.jpg

20150129-080417.jpg

20150129-080459.jpg

20150129-080509.jpg

Ikut

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 40 other followers