Archive

Arkib Pengarang

T-shirt Muslimah Cantik Berkualiti

Assalamualaikum
Hari ni sy nak update bilangan stok baju T-shirt Muslimah Cantik ni.. bukan saja-saja je cakap cantik, seriously mmg cantik ok. Ramai dah jatuh hati dgn t-shirt muslimah ni.
Sebab apa? Mari sy listkan kenapa
-Material cotton berkualiti
Tidak kecut selepas basuh
-Tidak panas
-Ada poket
-Warna dan design cantik
-Saiz yang pelbagai (XS hingga 8XL)
Bukan senang nak cari t-shirt muslimah saiz besar taw.. Seronok sgt bila dpt pakai t-shirt muslimah yg longgar ni..terbaik!
-Harga murah dan mampu milik

Jom tengok gambar plak ye…
===============================
Carta Saiz T-shirt Muslimah

20150825-081001.jpg

20150825-081109.jpg
===============================

20150825-143239.jpg
===============================

20150825-143248.jpg
===============================

20150825-143256.jpg
===============================

20150825-143346.jpg
===============================
CEE016 B : Garis Hidup – navy blue

Available size
L, XL

20150825-143408.jpg
===============================
CEE016 A : Garis Hidup – turqoise blue

Available size
S, M, XL, 2XL, 3XL

20150825-143416.jpg
===============================
CEE015 A : i love ISLAM – green

Available size
M, L, XL, 3XL, 4XL, 7XL, 8XL

20150825-143451.jpg
===============================
CEE015 B : i love ISLAM -baby pink

Available size
L, XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL, 8XL

20150825-143508.jpg
===============================

Berminat?
Hantar code dan saiz pd kami utk pertanyaan!
Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560

Muslimah Shopping Centre
Siti Nursyahada
(no pendftrn: SA0321818-T)

Jubah Chiffon Diandra

April 24, 2015 Tinggalkan komen

Harga: RM159

-Material : Diperbuat daripada kain jenis chiffon glitter yang berkualiti dimana glitternya sederhana tidak terlampau berkilat disertakan dengan full lining
-Tidak mudah renyuk, ringan dan comfy
-Mempunyai hidden zip di bahagian tengah dada untuk ibu yang menyusukan anak
-Mempunyai Hidden zip juga di bahagian lengan untuk memudahkan pengambilan wudhu
-Jubah ini super kembang & tidak melekap di badan pemakai
-Material ini akan kelihatan lebih cantik dibawah sinaran matahari dan dibawah cahaya lampu pada waktu malam kerana glitternya akan lebih menyerlah
-Sesuai untuk semua peringkat umur dan saiz jubah ini kami sediakan dalam saiz s-xxl
-Designnya sangat sesuai untuk acara formal & kasual

20150424-084919.jpg

20150424-084930.jpg

20150424-084941.jpg

20150424-085424.jpg

Baju inner labuh untuk muslimah

Januari 22, 2015 Tinggalkan komen

Inner muslimah labuh

Ciri-Ciri:
✔ 5 Warna pilihan: Hitam, Putih, kelabu, dark brown, blue black
✔ Potongan A-Shape(lebar dibahagian punggung)
✔ Saiz S hingga 3XL
✔ Material TC26

★ Tidak terlalu tebal dan tidak terlalu nipis
★ Tidak seperti di pasaran yang mengikut shape tubuh badan dan mudah berbulu

✔ Baju seperti 2 in 1, pakai bersama tshirt atau pakai begitu saja pun boleh
✔ Material TC26 adalah fabrik Tetron Cotton dengan campuran Cotton Combed 35% dan Polyester 65%. Kelebihannya adalah tahan daripada ‘shrinkage’ (tidak mengecut atau mengembang) meskipun dicuci banyak kali. Ianya tidak terlalu tebal dan selesa dipakai. Warnanya juga tidak mudah pudar berbanding 100% cotton
✔ Penjualan Baju Inner Muslimah adalah bertujuan bagi memudahkan penutupan aurat bagi golongan perempuan khususnya yang menyertai program dan diwajibkan memakai tshirt program berlengan pendek

Untuk pembelian:
* Harga: RM37
(termasuk kos pos semenanjung)

Berminat?
Hantar warna dan saiz pd kami utk pertanyaan!
Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560

Muslimah Shopping Centre
Siti Nursyahada
(no pendftrn: SA0321818-T)

20150123-013002.jpg

20150123-013029.jpg

20150424-142854.jpg

20150424-142909.jpg

20150424-142935.jpg

Instant Shawl Qaseh

Januari 16, 2015 Tinggalkan komen

Shawl Qaseh
Ciri-ciri
-Material : Cotton tebal Gred A
-Kemasan piping sekeliling tudung
-Awning panjang tutup pipi (Tiada pengeras)
-Awning terletak & tidak lembik
-Saiz Free (Standard labuh XL)

Berminat?
Hantar code dan saiz pd kami utk pertanyaan!
Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560

Muslimah Shopping Centre
Siti Nursyahada
(no pendftrn: SA0321818-T)

20150116-141226.jpg

Tudung scallop moss crepe

Januari 16, 2015 Tinggalkan komen

Tudung basic scallop
Ciri-ciri
-Material : Moss Crepe
-Berdagu
Cutting Scallop
-Saiz XL
-Labuh 23 inci dari dagu

Berminat?
Hantar code dan saiz pd kami utk pertanyaan!
Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560

Muslimah Shopping Centre
Siti Nursyahada
(no pendftrn: SA0321818-T)

20150116-140824.jpg

Salsabilla instant shawl

Januari 16, 2015 Tinggalkan komen

Salsabilla Instant Shawl
Ciri-ciri
-Material Shawl : Satin bercorak paisley yang tidak jarang
-Material Inner : Comfy cotton yang dijahit terus pada shawl
-Hanya perlu sarung inner dan lilitkan shawl,terus siap digayakan
-ukuran shawl : 2.0 meter panjang x 0.7 meter lebar
-shawl dipotong curve pada hujung
-shawl adalah tidak jarang dan labuh,sesuai untuk muslimah bertudung labuh

Berminat?
Hantar code dan saiz pd kami utk pertanyaan!
Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560

Muslimah Shopping Centre
Siti Nursyahada
(no pendftrn: SA0321818-T)

20150707-010619.jpg

20150707-010636.jpg

20150707-010647.jpg

Tudung Bawal tone bidang 60

Januari 16, 2015 Tinggalkan komen

Bawal Tone bidang 60
Ciri-ciri
-Material : Material cotton bawal
-Berbentuk empat segi sama
-Bidang 60 inci panjang x 60 inci lebar
-Mempnyai 3 tone warna
-Mudah dibentuk

Berminat?
Hantar code dan saiz pd kami utk pertanyaan!
Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560

Muslimah Shopping Centre
Siti Nursyahada
(no pendftrn: SA0321818-T)

20150116-135447.jpg

20150116-135616.jpg

Kategori:Uncategorized
Ikut

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 39 other followers