Archive

Arkib Pengarang

One touch blossom & others on January 2016 offer!

Berminat?

Hubungi kami utk pertanyaan!

Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560

Tupperware Shopping Centre

Siti Nursyahada (no pendftrn: SA0321818-T)

Jom join group tepawe saya untuk lebih banyak pilihan dan tawaran hebat untuk anda!

https://telegram.me/joinchat/A-Gp0AetOExoum0MVr9azA
This product still available and ready stock. 
1.one touch blossom (1.25liter(3) 600ml(6)

2. Hello kitty bottle set

3.party keepers

4.turbo chopper 

5. Fridge fresh set

6.click to go

7. Sunshine & tropical breakfast set

8. Serving tier

9. Frezeer mates set (red and turqoise blue)

10. U-series utility knife

11.elegent serve (jug & mug purple)

12.cool crisper

13. Jumbo fun Mug 

14.small round saver 6pcs 

16.shelf saver with spoon 

17.eco bottle 500ml with charm

18.fairy flask 

19. One touch lovely box 

20. Water wonder 

21. Snowflakes set gift box 

22. H2go set

23.mini sweet keeper (6) 

24.mini treats keeper 

25. Twinkle baby set and mega keeper

26. Pink ruby bowl 700ml (2)

27. One touch purple semua saiz

28. Botol susu semua saiz

29. Square round gift set

30. Can opener

31. Turbo chopper merah dan pink

32. Tupperchef inspire

33. Sakura serving set

34. Pick me up lunch set with bag

35. Steam it set and cook’s maid (purple)

36.eco bottle frog and pengiun 

39. Eco bottle semua saiz

41.slice stor + mini pick 

42.beverage buddy 

43. B2B purplelicious

44. Jumbo goody box dengan pemegang

45. Nano sahaja 

46. Nano full

47. Jumbo modular keeper 15liter

44. Modular mates signature

49. Fridge signature

50. Tall canister 10liter

51. Orange harmony carousel

52. Prosperity saver dengan pemegang

53. Rice smart with bowl + senduk

54. Rice smart sahaja

55. Keychain case

56. Blossom mug and jug

57. Blossom plate and bowl

58. Blossom party 

   
    
   
   
    
    
    
    
    
    
    
 

Water filter terbaik!

Assalamualaikum

Entry kali ni nak cerita berkenaan water filter atau penapis air. 

Ok, bila kita ada rumah sendiri, ada anak-anak yang kuat minum air, mesti kita nak berjimat cermat dalam berbelanja. Apa kaitan air dengan jimat belanja nih?

Hehe..nak dijadikan cerita, kami sekeluarga memang setiap minggu beli air mineral spritzer yang botol besar tu..jd, belanja memang laaa jenuh juga..uhuk3

Jadi, kami pun mencari-cari water filter yang bermutu tinggi untuk (kalau boleh) guna sepanjang hayat..

Sebelum ni, berkenan dengan beberapa produk murah dipasaran tapi bila tengok review pengguna, setakat 3tahun je pakai dah leaking (bocor)…haishhh low quality.

Akhirnya kami buat keputusan beli NANO NATURE Filtering System (nama pun dah canggih)  

  

gambar ni masa dapat promosi kat stokis terdekat. Masa tu ada banyak promosi barang dan demo memasak guna produk kuali dan periuk by tupperware brands TUPPERCHEF inspire..yang ni pun canggih juga..

  
 
Ok fokus pada NANO yer… Apa yang bestnya water filter ni berbanding yang lain? Semua tapis air jugak kan…ok sebenaqnya memang mula-mula rasa macam penapis air semua sama je bagi kami…tapi berkenan kat lifetime warranty dan kecanggihan tapisan dia yang diiktiraf seperti gambar..

   
 
   
    
    
    
    
 
Ok..pemenangnya ialah…NANO!! 👏👏👏😆😆 ok, sila baca sendiri dalam gambar, kalau tak jelas, pm me ok. Saya terangkan macammana nak beli dengan harga tawaran hebat by tupperware. Dan yang penting fungsi-fungsinya yang canggih dan terbaik buat masa ini. 

Saya beli secara ansuran je, selama 12bulan guna credit card.

Ok, jumpa lagi. Terima kasih kerana sudi membaca 😘
Berminat?

Hubungi kami utk pertanyaan!

Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560
Tupperware Shopping Centre

Siti Nursyahada (no pendftrn: SA0321818-T)

Jom join group tepawe saya untuk lebih banyak pilihan dan tawaran hebat untuk anda!

https://telegram.me/joinchat/A-Gp0AetOExoum0MVr9azA

Ready stock: Cantik menarik tertarik dan berkualiti!

   
    
    
    
    
    
    
    
   
Berminat?

Hubungi kami utk pertanyaan!

Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560

Tupperware Shopping Centre

Siti Nursyahada (no pendftrn: SA0321818-T)

Jom join group tepawe saya untuk lebih banyak pilihan dan tawaran hebat untuk anda!
https://telegram.me/joinchat/A-Gp0AetOExoum0MVr9azA

Baju Muslimah Elegant baru design baru..terbaik 👍

Februari 2, 2016 Tinggalkan komen

Baju Muslimah Elegant terbaru

Limited stock

Harga RM50 (belum masuk pos)

Saiz S M L XL 2XL 3XL

Berminat?

Hantar code dan saiz pd kami utk pertanyaan!

Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560
Muslimah Shopping Centre

Siti Nursyahada

(no pendftrn: SA0321818-T)


  

Promosi Januari 2016: Selagi stok masih ada

Januari 3, 2016 Tinggalkan komen

Instant Shawl saiz XL

  
Beli 3, RM100 sahaja free pos(sm)

=============================
TUPPERWARE BRAND

   
    
    
    
    
    
    
    
    
 
Berminat?

Hantar code dan saiz pd kami utk pertanyaan!

Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560

Muslimah Shopping Centre
Tupperware Shopping Centre

Siti Nursyahada 

(no pendftrn: SA0321818-T)

Promosi Januari 2016: Selagi stok masih ada

Januari 3, 2016 Tinggalkan komen

Instant Shawl saiz XL

  
Beli 3, RM100 sahaja free pos(sm)

=============================
TUPPERWARE BRAND

   
    
    
    
    
    
    
    
    
 
Berminat?

Hantar code dan saiz pd kami utk pertanyaan!

Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560

Muslimah Shopping Centre
Tupperware Shopping Centre

Siti Nursyahada 

(no pendftrn: SA0321818-T)

Assalamualaikum 2016!!

Januari 3, 2016 Tinggalkan komen

Salam sejahtera pembaca semua!

Alhamdulillah

Alhamdulillah

Alhamdulillah 

Kita dah masuk ke tahun 2016 dengan azam yang baru dan semangat baru yang berkobar-kobar. Mari merealisasikan impian kita untuk menjadi kaya! (Berangan dulu..hihi). 

Sejak saya mendaftar syarikat dan menjual secara online ni, rezeki datang setiap hari sehingga stok cepat habis. Sehingga blog ni pun dah jarang saya update. (Maaf dipinta..ampun ampun..huhu) Rasa bersalah pula bila pelanggan bertanya tapi terpaksa menjawab tiada stok (T-T). Saya tidak mahu menghampakan pelanggan semua, tapi hanya berkata benar dan jujur. 
Jadi, untuk post yang lepas saya ada tulis [SOLD OUT], harap pembaca dan pelanggan semua dapat memahaminya dah tidak kecewa ya! Mungkin tiada rezeki untuk memilikinya. 

Tahun 2016 ni adalah tahun yang mencabar bagi saya dan peniaga yang lain. Hal ini kerana disebabkan cukai baru dan kejatuhan nilai matawang Ringgit Malaysia (RM) menyebabkan harga kain jadi mahal. Kos awal untuk menghasilkan produk memang mahal, sebab tu lah pakaian made in Malaysia keluaran kita yang lebih selesa dipakai dan berkualiti ini harga agak mahal berbanding baju kilang made in china/vietnam.

Namun begitu, penghasilan design dan pakaian baru tetap ada, tapi agak terhad. Limited edition. Harga yang kami tawarkan juga adalah harga mampu milik dan tidak terlalu tinggi. Jadi, keuntungan kami tidaklah sampai boleh beli kereta, hanya sekadar cukup makan dan modal pusing perniagaan. 

Kenapa harga murah? 

Untuk memberi peluang kepada semua mendapat pakaian yang selesa, longgar patuh syariat dan berkualiti dengan harga mampu milik. Oleh yang demikian, pada tahun ni, saya mengumumkan bahawa tiada lagi harga borong untuk mengekalkan kualiti dan standard barang.

Belian yang banyak akan diberikan diskaun atas budi bicara semasa urusan jual beli dengan pelanggan. Selain itu, harga barang juga turut naik..sob..sob😦 ~alaa, memang menjadi kebiasaan kita harga murah pun minta kita dok minta diskaun kan..muahaha) :p
TUPPERWARE

Mulai tahun ini juga saya akan mula mempromosikan barangan brand Tupperware yang terkenal dengan kualitinya dan jaminan seumur hidup (lifetime warranty). 

Hmmm untung taw beli Tupperware ni…sejak dh ada keluarga dan rumah sendiri, memang barangan Tupperware ni sangat menjadi pilihan saya dan keluarga. Bukan sahaja tahan lasak, tahan lama dan eco friendly lagi taw..hihi 

Kalau ada yang jenis nk nampak tersusun je dapur dan peti sejuk tu, memang wajib beli dan wajib jadi ahli. Memang puas hati sebab tahan berpuluh tahun ok! 

Tengok! Semangatnya membara-bara promote Tupperware ni haha..😀 Sejak join ahli bawah stokis terkenal dengan team hebat ni memang hari2 bersemangat taw! Hihi 

Terima kasih kerana sudi membaca dan menjadi pelanggan kami ya!🙂

Muslimah Shopping Centre & Tupperware Shopping Centre

Sms/whatsapps/wechat/telegram 0134161560 Pn. Siti Nursyahada 

(no pendftrn: SA0321818-T)

 

Kategori:Uncategorized