Archive

Arkib Pengarang

Baju Muslimah Elegant baru design baru..terbaik 👍

Februari 2, 2016 Tinggalkan komen

Baju Muslimah Elegant terbaru

Limited stock

Harga RM50 (belum masuk pos)

Saiz S M L XL 2XL 3XL

Berminat?

Hantar code dan saiz pd kami utk pertanyaan!

Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560
Muslimah Shopping Centre

Siti Nursyahada

(no pendftrn: SA0321818-T)


  

Promosi Januari 2016: Selagi stok masih ada

Januari 3, 2016 Tinggalkan komen

Instant Shawl saiz XL

  
Beli 3, RM100 sahaja free pos(sm)

=============================
TUPPERWARE BRAND

   
    
    
    
    
    
    
    
    
 
Berminat?

Hantar code dan saiz pd kami utk pertanyaan!

Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560

Muslimah Shopping Centre
Tupperware Shopping Centre

Siti Nursyahada 

(no pendftrn: SA0321818-T)

Promosi Januari 2016: Selagi stok masih ada

Januari 3, 2016 Tinggalkan komen

Instant Shawl saiz XL

  
Beli 3, RM100 sahaja free pos(sm)

=============================
TUPPERWARE BRAND

   
    
    
    
    
    
    
    
    
 
Berminat?

Hantar code dan saiz pd kami utk pertanyaan!

Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560

Muslimah Shopping Centre
Tupperware Shopping Centre

Siti Nursyahada 

(no pendftrn: SA0321818-T)

Assalamualaikum 2016!!

Januari 3, 2016 Tinggalkan komen

Salam sejahtera pembaca semua!

Alhamdulillah

Alhamdulillah

Alhamdulillah 

Kita dah masuk ke tahun 2016 dengan azam yang baru dan semangat baru yang berkobar-kobar. Mari merealisasikan impian kita untuk menjadi kaya! (Berangan dulu..hihi). 

Sejak saya mendaftar syarikat dan menjual secara online ni, rezeki datang setiap hari sehingga stok cepat habis. Sehingga blog ni pun dah jarang saya update. (Maaf dipinta..ampun ampun..huhu) Rasa bersalah pula bila pelanggan bertanya tapi terpaksa menjawab tiada stok (T-T). Saya tidak mahu menghampakan pelanggan semua, tapi hanya berkata benar dan jujur. 
Jadi, untuk post yang lepas saya ada tulis [SOLD OUT], harap pembaca dan pelanggan semua dapat memahaminya dah tidak kecewa ya! Mungkin tiada rezeki untuk memilikinya. 

Tahun 2016 ni adalah tahun yang mencabar bagi saya dan peniaga yang lain. Hal ini kerana disebabkan cukai baru dan kejatuhan nilai matawang Ringgit Malaysia (RM) menyebabkan harga kain jadi mahal. Kos awal untuk menghasilkan produk memang mahal, sebab tu lah pakaian made in Malaysia keluaran kita yang lebih selesa dipakai dan berkualiti ini harga agak mahal berbanding baju kilang made in china/vietnam.

Namun begitu, penghasilan design dan pakaian baru tetap ada, tapi agak terhad. Limited edition. Harga yang kami tawarkan juga adalah harga mampu milik dan tidak terlalu tinggi. Jadi, keuntungan kami tidaklah sampai boleh beli kereta, hanya sekadar cukup makan dan modal pusing perniagaan. 

Kenapa harga murah? 

Untuk memberi peluang kepada semua mendapat pakaian yang selesa, longgar patuh syariat dan berkualiti dengan harga mampu milik. Oleh yang demikian, pada tahun ni, saya mengumumkan bahawa tiada lagi harga borong untuk mengekalkan kualiti dan standard barang.

Belian yang banyak akan diberikan diskaun atas budi bicara semasa urusan jual beli dengan pelanggan. Selain itu, harga barang juga turut naik..sob..sob :( ~alaa, memang menjadi kebiasaan kita harga murah pun minta kita dok minta diskaun kan..muahaha) :p
TUPPERWARE

Mulai tahun ini juga saya akan mula mempromosikan barangan brand Tupperware yang terkenal dengan kualitinya dan jaminan seumur hidup (lifetime warranty). 

Hmmm untung taw beli Tupperware ni…sejak dh ada keluarga dan rumah sendiri, memang barangan Tupperware ni sangat menjadi pilihan saya dan keluarga. Bukan sahaja tahan lasak, tahan lama dan eco friendly lagi taw..hihi 

Kalau ada yang jenis nk nampak tersusun je dapur dan peti sejuk tu, memang wajib beli dan wajib jadi ahli. Memang puas hati sebab tahan berpuluh tahun ok! 

Tengok! Semangatnya membara-bara promote Tupperware ni haha.. :D Sejak join ahli bawah stokis terkenal dengan team hebat ni memang hari2 bersemangat taw! Hihi 

Terima kasih kerana sudi membaca dan menjadi pelanggan kami ya! :)

Muslimah Shopping Centre & Tupperware Shopping Centre

Sms/whatsapps/wechat/telegram 0134161560 Pn. Siti Nursyahada 

(no pendftrn: SA0321818-T)

 

Kategori:Uncategorized

T-shirt Muslimah Cantik Berkualiti

Assalamualaikum
Hari ni sy nak update bilangan stok baju T-shirt Muslimah Cantik ni.. bukan saja-saja je cakap cantik, seriously mmg cantik ok. Ramai dah jatuh hati dgn t-shirt muslimah ni.
Sebab apa? Mari sy listkan kenapa
-Material cotton berkualiti
Tidak kecut selepas basuh
-Tidak panas
-Ada poket
-Warna dan design cantik
-Saiz yang pelbagai (XS hingga 8XL)
Bukan senang nak cari t-shirt muslimah saiz besar taw.. Seronok sgt bila dpt pakai t-shirt muslimah yg longgar ni..terbaik!
-Harga murah dan mampu milik

Jom tengok gambar plak ye…
===============================
Carta Saiz T-shirt Muslimah

20150825-081001.jpg

20150825-081109.jpg

===============================

20150825-143239.jpg

===============================

20150825-143248.jpg

===============================

20150825-143256.jpg

===============================

20150825-143346.jpg

===============================
CEE016 B : Garis Hidup – navy blue

Available size
L, XL

20150825-143408.jpg

===============================
CEE016 A : Garis Hidup – turqoise blue

Available size
S, M, XL, 2XL, 3XL

20150825-143416.jpg

===============================
CEE015 A : i love ISLAM – green

Available size
M, L, XL, 3XL, 4XL, 7XL, 8XL

20150825-143451.jpg

===============================
CEE015 B : i love ISLAM -baby pink

Available size
L, XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL, 8XL

20150825-143508.jpg
=============================== 

    
    
    
    
    
   
   
    
    
          

Berminat?

Hantar code dan saiz pd kami utk pertanyaan! Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560

Muslimah Shopping Centre
Siti Nursyahada
(no pendftrn: SA0321818-T)

[SOLD OUT] Jubah Chiffon Diandra

April 24, 2015 Tinggalkan komen

Harga: RM159

-Material : Diperbuat daripada kain jenis chiffon glitter yang berkualiti dimana glitternya sederhana tidak terlampau berkilat disertakan dengan full lining
-Tidak mudah renyuk, ringan dan comfy
-Mempunyai hidden zip di bahagian tengah dada untuk ibu yang menyusukan anak
-Mempunyai Hidden zip juga di bahagian lengan untuk memudahkan pengambilan wudhu
-Jubah ini super kembang & tidak melekap di badan pemakai
-Material ini akan kelihatan lebih cantik dibawah sinaran matahari dan dibawah cahaya lampu pada waktu malam kerana glitternya akan lebih menyerlah
-Sesuai untuk semua peringkat umur dan saiz jubah ini kami sediakan dalam saiz s-xxl
-Designnya sangat sesuai untuk acara formal & kasual

20150424-084919.jpg

20150424-084930.jpg

20150424-084941.jpg

20150424-085424.jpg

Baju inner labuh untuk muslimah

Januari 22, 2015 Tinggalkan komen

Inner muslimah labuh

Ciri-Ciri:
✔ 5 Warna pilihan: Hitam, Putih, kelabu, dark brown, blue black
✔ Potongan A-Shape(lebar dibahagian punggung)
✔ Saiz S hingga 3XL
✔ Material TC26

★ Tidak terlalu tebal dan tidak terlalu nipis
★ Tidak seperti di pasaran yang mengikut shape tubuh badan dan mudah berbulu

✔ Baju seperti 2 in 1, pakai bersama tshirt atau pakai begitu saja pun boleh
✔ Material TC26 adalah fabrik Tetron Cotton dengan campuran Cotton Combed 35% dan Polyester 65%. Kelebihannya adalah tahan daripada ‘shrinkage’ (tidak mengecut atau mengembang) meskipun dicuci banyak kali. Ianya tidak terlalu tebal dan selesa dipakai. Warnanya juga tidak mudah pudar berbanding 100% cotton
✔ Penjualan Baju Inner Muslimah adalah bertujuan bagi memudahkan penutupan aurat bagi golongan perempuan khususnya yang menyertai program dan diwajibkan memakai tshirt program berlengan pendek

Untuk pembelian:
* Harga: RM37
(termasuk kos pos semenanjung)

Berminat?
Hantar warna dan saiz pd kami utk pertanyaan!
Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560

Muslimah Shopping Centre
Siti Nursyahada
(no pendftrn: SA0321818-T)

20150123-013002.jpg

20150123-013029.jpg

20150424-142854.jpg

20150424-142909.jpg

20150424-142935.jpg

Ikut

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 39 other followers