GALERI HIDUPKU

Galeri hidupku…

Disini, akanku coretkan kata-kata telus dr hatiku, kesepianku, perasaanku dan pemikiranku…bgku, menulis adalah seperti juga mencurahkan perasaan sendiri…menyemai hati, dan pasti mengurangkan stress!!

========================================

.::IKLANKU::.

hijab

Tidak merokok kerana Allah

===========================================

Selamat Tahun Baru Hijrah.. semoga Tahun ini lebih baik dari tahun lepas.. ameen

Azam Tahun baru (azam setiap tahun..tapi, belum tertunai)

  • Dapatkan keje tetap….(dari dulu sampai skg kontrak jer..tp..oke la..bertambah pengalaman)
  • Tingkatkan amalan kerohanian (spesifiknya..biarlah rahsia ;D)
  • Nak Kawin!!! (hee..sunnah nih…menyempurnakan agama!)
  • settlekan hutang (pitipitipu~kalo taw riba.. xnak laa.. guna duit nih..huhu)
  • Menjadi lebih baik, lemah lembut, sopan santun serta berbudi pekerti yg mulia ^_^

===========================================

budak3

===========================================

raye0092

===========================================

————————————————————————————————-

———————————————————————————————————-

Ruangan galeri ni menyepi hampir 8 tahun lamanya! 

Biar gambar berbicara 🌹

  
Haa..dah 2 orang anak ni.. pencen awal dari kerja, jaga anak sendiri dan buat bisnes online. 

“WAHM” work at home mom

Semoga Allah memberkati dan murahkan rezeki kita.. ameen
Sitihorizon

Advertisements
  1. zainulfaqar
    September 26, 2008 at 6:19 am

    Aiwa…cantik lah bloh. tahniah. Lawat lah promahasiswausm.wordpress.com sbb tengok template inti sama tamplate mrk…huhuhu

  2. fairuz
    Februari 27, 2009 at 3:27 am

    salam… nak kenal wanita yang pakai purdah… 0138536907

  3. ghaus
    Ogos 27, 2009 at 4:02 pm

    salam syawal

  4. Ogos 27, 2009 at 4:03 pm

    salam syawal

  5. Ogos 29, 2009 at 4:11 pm

    zainulfaqar : Terima kasih, biasa2 je blog ni..

    fairuz : Promote diri nmpak..hehe (tlg promote skali :”sape2 yg pakai purdah, en.fairuz nak brkenalan” :P)

    ghaus & Fizul : Salam Ramadhan dan Selamat berpuasa! (amboii..korg ni, dh xsabaq2 nk raya..hehe)

  6. mamazura
    Oktober 27, 2009 at 4:15 am

    assalamualaikum.. ummi ke ni? 🙂 site yg penuh informasi.. tahniah dan terima kasih kerana sharing..

    • November 10, 2009 at 3:45 pm

      wsalam..hmm..salah org kot.. 😀 sy siti..bukan ummi. welcome! Terima kasih juga kerana sudi melawat blog sy 😉

  7. Julai 6, 2010 at 8:37 am

    da ada calon ke ustazah?:)

  8. Julai 7, 2010 at 8:47 am

    sape ustazah kt sini… angkat tangan!!!..hehe

  9. Julai 26, 2010 at 5:16 pm

    bila nk update nih…tak sabar nk melihat pekembangan ‘dunia baru’ ustazah ni hehe

    • Julai 27, 2010 at 1:23 am

      tetiba rasa mcm nk tutop ja page nih..hehe (^^”)

  10. aeizat
    September 13, 2010 at 9:23 am

    jangan..!!!
    hahahhaha

  11. ros
    Disember 25, 2010 at 11:55 pm

    Assalamualaikum….saya amat menyukai blog puan….saya juga kalau boleh ingin buat blog untuk menyelitkan unsur-unsur keindahan islam namun malangnya tak reti kalau puan siti (kalau tak silap) ingin melayari emel saya..tengok video down load ahmad saud dan demi matahari di rosmanalizaosman@yahoo.com.my

  12. Jun 18, 2012 at 7:22 am

    Assalamu ‘Alaikum

  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: