GALERI HIDUPKU

Galeri hidupku…

Disini, akanku coretkan kata-kata telus dr hatiku, kesepianku, perasaanku dan pemikiranku…bgku, menulis adalah seperti juga mencurahkan perasaan sendiri…menyemai hati, dan pasti mengurangkan stress!!

========================================

.::IKLANKU::.

hijab

Tidak merokok kerana Allah

===========================================

Selamat Tahun Baru Hijrah.. semoga Tahun ini lebih baik dari tahun lepas.. ameen

Azam Tahun baru (azam setiap tahun..tapi, belum tertunai)

  • Dapatkan keje tetap….(dari dulu sampai skg kontrak jer..tp..oke la..bertambah pengalaman)
  • Tingkatkan amalan kerohanian (spesifiknya..biarlah rahsia ;D)
  • Nak Kawin!!! (hee..sunnah nih…menyempurnakan agama!)
  • settlekan hutang (pitipitipu~kalo taw riba.. xnak laa.. guna duit nih..huhu)
  • Menjadi lebih baik, lemah lembut, sopan santun serta berbudi pekerti yg mulia ^_^

===========================================

budak3

===========================================

raye0092

===========================================

————————————————————————————————-

———————————————————————————————————-

  1. zainulfaqar
    September 26, 2008 at 6:19 am

    Aiwa…cantik lah bloh. tahniah. Lawat lah promahasiswausm.wordpress.com sbb tengok template inti sama tamplate mrk…huhuhu

  2. fairuz
    Februari 27, 2009 at 3:27 am

    salam… nak kenal wanita yang pakai purdah… 0138536907

  3. ghaus
    Ogos 27, 2009 at 4:02 pm

    salam syawal

  4. Ogos 27, 2009 at 4:03 pm

    salam syawal

  5. Ogos 29, 2009 at 4:11 pm

    zainulfaqar : Terima kasih, biasa2 je blog ni..

    fairuz : Promote diri nmpak..hehe (tlg promote skali :”sape2 yg pakai purdah, en.fairuz nak brkenalan” :P)

    ghaus & Fizul : Salam Ramadhan dan Selamat berpuasa! (amboii..korg ni, dh xsabaq2 nk raya..hehe)

  6. mamazura
    Oktober 27, 2009 at 4:15 am

    assalamualaikum.. ummi ke ni? :) site yg penuh informasi.. tahniah dan terima kasih kerana sharing..

    • November 10, 2009 at 3:45 pm

      wsalam..hmm..salah org kot.. :D sy siti..bukan ummi. welcome! Terima kasih juga kerana sudi melawat blog sy ;)

  7. Julai 6, 2010 at 8:37 am

    da ada calon ke ustazah?:)

  8. Julai 7, 2010 at 8:47 am

    sape ustazah kt sini… angkat tangan!!!..hehe

  9. Julai 26, 2010 at 5:16 pm

    bila nk update nih…tak sabar nk melihat pekembangan ‘dunia baru’ ustazah ni hehe

    • Julai 27, 2010 at 1:23 am

      tetiba rasa mcm nk tutop ja page nih..hehe (^^”)

  10. aeizat
    September 13, 2010 at 9:23 am

    jangan..!!!
    hahahhaha

  11. ros
    Disember 25, 2010 at 11:55 pm

    Assalamualaikum….saya amat menyukai blog puan….saya juga kalau boleh ingin buat blog untuk menyelitkan unsur-unsur keindahan islam namun malangnya tak reti kalau puan siti (kalau tak silap) ingin melayari emel saya..tengok video down load ahmad saud dan demi matahari di rosmanalizaosman@yahoo.com.my

  12. Jun 18, 2012 at 7:22 am

    Assalamu ‘Alaikum

  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Ikut

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 39 other followers

%d bloggers like this: