Arkib

Archive for the ‘Tupperware Shopping Centre’ Category

Jubah baru murah dan cantik

Assalamualaikum. Semua pembaca apa khabar? sihat ?

Lamanya saya tak update blog ni. Mulai harini saya akan update blog ni hari-hari insyaAllah 😊

Tapi harini saya nak promosikan jubah bajet cantik dan murah. Harga dan termasuk pos tu 😍

Jom tengok gambar dan detail

JUBAH QALILAH 🌸

Ciri2 Jubah
👑Material Pearl Skin
👑Zip sorok for mommy bf
👑zip sorok dhujung lengan kiri & kanan (easy wuduk)
👑Terdapat 12 warna pilihan
👑Jahitan cantum Ropol yg Cute
👑 Saiz S – 5XL

📌Warna dalam gambar sedikit berbeza dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan editing.

HARGA 💋
RUNCIT : RM75 SM / RM80 SS

Untuk pertanyaan dan tempahan boleh hubungi
Pn. Siti
http://www.wasap.my/+60134161560

Lawa kan…pastu harga mampu milik 👍✨

Ok untuk Tupperware brands pula, bulan ni katalog ada produk baru. Blossom pitcher with stirrer. Best kan 😍 Produk inovasi terbaik.

Jom layan video ni

 

Ada yang nak beli tupperware? Jom hubungi saya.

Pn. Siti
http://www.wasap.my/+60134161560

 

 

Fridge Smart..sayur rosak tiada lagi

Kebaikan fridge smart 

FRESH : sentiasa SEGAR

JIMAT : lambat rosak

BERSIH : teratur dan tersusun

RILEX : lihat terus ke dalam 
Ready stock! 

Berbaloi dan tahan hingga ke anak cucu!!

Whatsapp siti utk terus pos ke tempat anda 0134161560

  
  
  
  

Offer April 2016

Apa offer bulan ni?

 Assalamualaikum & Selamat Pagi semua…..
Incredibowl Set

=============
Set bowl colorful pelbagai size untuk dimiliki pada offer bulan ini. 
1/ Modular Bowl 1.0L

2/ Modular Bowl 1.5L

3/ Modular Bowl 2.0L

4/ Large Modular Bowl Medium 3.0L

5/ Large Modular Bowl High 4.0L (FREE)

6/ Incredi-Mini Bowls (5) 170ml

Gift Box
Harga paling best offer kali ini. Anda nak diskaun? Jom PM kami @ wasup 0134161560
  
   
=============================

One touch blossom & others on January 2016 offer!

Berminat?

Hubungi kami utk pertanyaan!

Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560

Tupperware Shopping Centre

Siti Nursyahada (no pendftrn: SA0321818-T)

Jom join group tepawe saya untuk lebih banyak pilihan dan tawaran hebat untuk anda!

https://telegram.me/joinchat/A-Gp0AetOExoum0MVr9azA
This product still available and ready stock. 
1.one touch blossom (1.25liter(3) 600ml(6)

2. Hello kitty bottle set

3.party keepers

4.turbo chopper 

5. Fridge fresh set

6.click to go

7. Sunshine & tropical breakfast set

8. Serving tier

9. Frezeer mates set (red and turqoise blue)

10. U-series utility knife

11.elegent serve (jug & mug purple)

12.cool crisper

13. Jumbo fun Mug 

14.small round saver 6pcs 

16.shelf saver with spoon 

17.eco bottle 500ml with charm

18.fairy flask 

19. One touch lovely box 

20. Water wonder 

21. Snowflakes set gift box 

22. H2go set

23.mini sweet keeper (6) 

24.mini treats keeper 

25. Twinkle baby set and mega keeper

26. Pink ruby bowl 700ml (2)

27. One touch purple semua saiz

28. Botol susu semua saiz

29. Square round gift set

30. Can opener

31. Turbo chopper merah dan pink

32. Tupperchef inspire

33. Sakura serving set

34. Pick me up lunch set with bag

35. Steam it set and cook’s maid (purple)

36.eco bottle frog and pengiun 

39. Eco bottle semua saiz

41.slice stor + mini pick 

42.beverage buddy 

43. B2B purplelicious

44. Jumbo goody box dengan pemegang

45. Nano sahaja 

46. Nano full

47. Jumbo modular keeper 15liter

44. Modular mates signature

49. Fridge signature

50. Tall canister 10liter

51. Orange harmony carousel

52. Prosperity saver dengan pemegang

53. Rice smart with bowl + senduk

54. Rice smart sahaja

55. Keychain case

56. Blossom mug and jug

57. Blossom plate and bowl

58. Blossom party 

   
    
   
   
    
    
    
    
    
    
    
 

Water filter terbaik!

Assalamualaikum

Entry kali ni nak cerita berkenaan water filter atau penapis air. 

Ok, bila kita ada rumah sendiri, ada anak-anak yang kuat minum air, mesti kita nak berjimat cermat dalam berbelanja. Apa kaitan air dengan jimat belanja nih?

Hehe..nak dijadikan cerita, kami sekeluarga memang setiap minggu beli air mineral spritzer yang botol besar tu..jd, belanja memang laaa jenuh juga..uhuk3

Jadi, kami pun mencari-cari water filter yang bermutu tinggi untuk (kalau boleh) guna sepanjang hayat..

Sebelum ni, berkenan dengan beberapa produk murah dipasaran tapi bila tengok review pengguna, setakat 3tahun je pakai dah leaking (bocor)…haishhh low quality.

Akhirnya kami buat keputusan beli NANO NATURE Filtering System (nama pun dah canggih)  

  

gambar ni masa dapat promosi kat stokis terdekat. Masa tu ada banyak promosi barang dan demo memasak guna produk kuali dan periuk by tupperware brands TUPPERCHEF inspire..yang ni pun canggih juga..

  
 
Ok fokus pada NANO yer… Apa yang bestnya water filter ni berbanding yang lain? Semua tapis air jugak kan…ok sebenaqnya memang mula-mula rasa macam penapis air semua sama je bagi kami…tapi berkenan kat lifetime warranty dan kecanggihan tapisan dia yang diiktiraf seperti gambar..

   
 
   
    
    
    
    
 
Ok..pemenangnya ialah…NANO!! 👏👏👏😆😆 ok, sila baca sendiri dalam gambar, kalau tak jelas, pm me ok. Saya terangkan macammana nak beli dengan harga tawaran hebat by tupperware. Dan yang penting fungsi-fungsinya yang canggih dan terbaik buat masa ini. 

Saya beli secara ansuran je, selama 12bulan guna credit card.

Ok, jumpa lagi. Terima kasih kerana sudi membaca 😘
Berminat?

Hubungi kami utk pertanyaan!

Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560
Tupperware Shopping Centre

Siti Nursyahada (no pendftrn: SA0321818-T)

Jom join group tepawe saya untuk lebih banyak pilihan dan tawaran hebat untuk anda!

https://telegram.me/joinchat/A-Gp0AetOExoum0MVr9azA

Ready stock: Cantik menarik tertarik dan berkualiti!

   
    
    
    
    
    
    
    
   
Berminat?

Hubungi kami utk pertanyaan!

Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560

Tupperware Shopping Centre

Siti Nursyahada (no pendftrn: SA0321818-T)

Jom join group tepawe saya untuk lebih banyak pilihan dan tawaran hebat untuk anda!
https://telegram.me/joinchat/A-Gp0AetOExoum0MVr9azA

Promosi Januari 2016: Selagi stok masih ada

Januari 3, 2016 Tinggalkan komen

Instant Shawl saiz XL

  
Beli 3, RM100 sahaja free pos(sm)

=============================
TUPPERWARE BRAND

   
    
    
    
    
    
    
    
    
 
Berminat?

Hantar code dan saiz pd kami utk pertanyaan!

Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560

Muslimah Shopping Centre
Tupperware Shopping Centre

Siti Nursyahada 

(no pendftrn: SA0321818-T)