Arkib

Archive for the ‘Jubah muslimah’ Category

Jubah baru murah dan cantik

Assalamualaikum. Semua pembaca apa khabar? sihat ?

Lamanya saya tak update blog ni. Mulai harini saya akan update blog ni hari-hari insyaAllah 😊

Tapi harini saya nak promosikan jubah bajet cantik dan murah. Harga dan termasuk pos tu 😍

Jom tengok gambar dan detail

JUBAH QALILAH 🌸

Ciri2 Jubah
👑Material Pearl Skin
👑Zip sorok for mommy bf
👑zip sorok dhujung lengan kiri & kanan (easy wuduk)
👑Terdapat 12 warna pilihan
👑Jahitan cantum Ropol yg Cute
👑 Saiz S – 5XL

📌Warna dalam gambar sedikit berbeza dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan editing.

HARGA 💋
RUNCIT : RM75 SM / RM80 SS

Untuk pertanyaan dan tempahan boleh hubungi
Pn. Siti
http://www.wasap.my/+60134161560

Lawa kan…pastu harga mampu milik 👍✨

Ok untuk Tupperware brands pula, bulan ni katalog ada produk baru. Blossom pitcher with stirrer. Best kan 😍 Produk inovasi terbaik.

Jom layan video ni

 

Ada yang nak beli tupperware? Jom hubungi saya.

Pn. Siti
http://www.wasap.my/+60134161560

 

 

Advertisements

[SOLD OUT] Jubah Chiffon Diandra

April 24, 2015 Tinggalkan komen

Harga: RM159

-Material : Diperbuat daripada kain jenis chiffon glitter yang berkualiti dimana glitternya sederhana tidak terlampau berkilat disertakan dengan full lining
-Tidak mudah renyuk, ringan dan comfy
-Mempunyai hidden zip di bahagian tengah dada untuk ibu yang menyusukan anak
-Mempunyai Hidden zip juga di bahagian lengan untuk memudahkan pengambilan wudhu
-Jubah ini super kembang & tidak melekap di badan pemakai
-Material ini akan kelihatan lebih cantik dibawah sinaran matahari dan dibawah cahaya lampu pada waktu malam kerana glitternya akan lebih menyerlah
-Sesuai untuk semua peringkat umur dan saiz jubah ini kami sediakan dalam saiz s-xxl
-Designnya sangat sesuai untuk acara formal & kasual

20150424-084919.jpg

20150424-084930.jpg

20150424-084941.jpg

20150424-085424.jpg

Jubah Rania yang sangat cantik, tak rugi beli!!

November 29, 2014 Tinggalkan komen

Inilah pujian pelanggan pertama kami berkenaan jubah rania 🙂 Alhamdulillah. Jom kita tengok pada ciri-ciri jubah yang awesome ni 😉

Jubah Princess Rania
Ciri-ciri
-Material ; Heavy Moss Crepe tidak jarang dan tidak perlu iron
-mempunyai cutting extra kembang & loose pada Lengan
-wudhu friendly & loose serta mempunyai glitter
-Fine tailoring
-Nursing Friendly dengan hidden zip pada kiri dan kanan dada

Berminat?
Hantar code dan saiz pd kami utk pertanyaan!
Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560

20141129-110815.jpg

20141129-111052.jpg

20141129-111110.jpg

20141129-111140.jpg

20141129-111149.jpg

20141129-111159.jpg

20141129-111209.jpg

20141129-111220.jpg

20141129-111230.jpg

20141129-111240.jpg

20141129-111300.jpg

20141129-111315.jpg

20141129-111335.jpg

20141129-111344.jpg

20141129-111354.jpg

20141129-111402.jpg

20141129-111423.jpg

20141129-111433.jpg

20141129-111449.jpg

ISTIMEWA utk anda!! Jubah Nursing Denim Bercorak

September 8, 2014 2 comments

Jubah Nursing Denim Bercorak
Ciri-ciri
-Material : Denim bercorak, strechable dan lembut serta selesa dipakai!
-Tidak melekap di badan
-Mempunyai aplikasi Selak di bahagian dada untuk memudahkan ibu menyusu
-Mempunyai aplikasi hidden zip di bahagian lengan untuk memudahkan mengambil wudhu
-Cutting kembang dan tidak melekap
-Material tidak mudah ronyok & tidak perlu iron

Harga RM149
Whatsapps/sms/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560

20140908-202422.jpg

20140908-202415.jpg

20140908-202408.jpg

20140908-202432.jpg

20140908-202450.jpg

20140908-202444.jpg

20140908-202438.jpg

20140908-202457.jpg

20140908-202502.jpg

20140908-202427.jpg

20140908-202615.jpg

20140908-202623.jpg

20140908-202634.jpg

20140908-202643.jpg

20140908-202649.jpg

20140908-202706.jpg

20140908-202720.jpg

20140908-202821.jpg

20140908-202858.jpg

Jubah bercorak abstrak cantik untuk ibu menyusu (nursing)

Jubah Diamond Eryna
Ciri-ciri
-Material : Comfy Lycra (Dihiasi dengan Diamond secara rawak)
-Mempunyai aplikasi Selak di bahagian dada untuk memudahkan ibu menyusu
-Mempunyai aplikasi hidden zip di bahagian lengan untuk memudahkan mengambil wudhu
-Cutting kembang dan tidak melekap
Material tidak mudah ronyok & tidak perlu iron

Whatsapps/sms Pn.Siti 0134161560

20140816-005508.jpg

20140816-005515.jpg

20140816-005524.jpg

20140816-005529.jpg
===============================

20140816-011311.jpg

JUBAH RAYA EXCLUSIVE 2014

Jubah Raya Exclusive

Ciri-ciri
-material berkualiti
-suitable for nursing/ menyusu

Harga pada gambar
whatsapps/sms Pn. Siti 0134161560

20140702-220514.jpg

20140702-220522.jpg

20140702-230726.jpg

20140702-230732.jpg

20140702-230739.jpg

20140702-233810.jpg

20140702-233818.jpg

20140715-230506.jpg

====================

20140715-221317.jpg

CODE : WJ118B
MATERIAL : MOSS CREPE
COLOR : BLACK MIX GREEN ABSTRACT
PRICE : RM129
SIZE AVAILABLE : S M L XL

===============================

20140715-221654.jpg

CODE : WJ118A
MATERIAL : MOSS CREPE
COLOR : BLUE MIX ORANGE ABSTRACT
PRICE : RM129
SIZE AVAILABLE :XS S M L XL

===============================

20140715-221706.jpg

CODE : WJ120A
– suitable for nursing
MATERIAL : JAPANESE LACE & MOSS CREPE
COLOR : GREY MIX YELLOW LACE
PRICE : RM149 XS – XL, RM152 XXL
SIZE AVAILABLE : XS M L XL XXL

===============================

20140715-221712.jpg

CODE : WJ121B
– SUITABLE FOR NURSING
MATERIAL : 100% COTTON
COLOR : BLUE WITH PINK FLORAL
PRICE : RM109 XS – XL, RM112 XXL – XXXXL
SIZE AVAILABLE : XS S M L XL XXL XXXL XXXXL

===============================

20140715-221732.jpg

CODE : WJ120B
– suitable for nursing
MATERIAL : JAPANESE LACE & MOSS CREPE
COLOR : GREY MIX BLUE LACE
PRICE : RM149 XS – XL, RM152 XXL
SIZE AVAILABLE : XL XXL

===============================
UKURAN JUBAH

20140702-233831.jpg

Jubah Raya 2014 – Jubah Najiha Eksclusive (SOLD OUT)

Jubah Najiha Nursing Friendly

Ciri-ciri
-Material Jubah : Dull Satin
Dull Satin adalah material satin yang tidak terlalu berkilau,sejuk & tidak jarang.
-Mempunyai Butang dibahagian dada untuk memudahkan para ibu menyusukan bayi
-Mempunyai saiz S,M,L,XL
-Pada bahagian lengan adalah Wudhu Friendly (ada getah) dengan cutting Ballon
-Cutting A, Kembang bawah
-Reservation hanya 24 jam sahaja,tempahan akan dibatalkan sekiranya tiada bayaran dibuat dalam masa 24 jam secara automatik.

Harga RM 180
Beli 2 keatas FREE POSTAGE (ada harga istimewa juga)
Whatsapp/sms Pn. Siti 0134161560

20140630-042145.jpg

20140630-042153.jpg

20140630-042159.jpg

20140630-043411.jpg

20140630-043417.jpg

20140630-043424.jpg

20140630-043448.jpg

20140630-043455.jpg

20140630-043507.jpg

20140630-043514.jpg

20140630-043524.jpg