Arkib

Archive for the ‘Muslimah Shopping Centre’ Category

Jubah baru murah dan cantik

Assalamualaikum. Semua pembaca apa khabar? sihat ?

Lamanya saya tak update blog ni. Mulai harini saya akan update blog ni hari-hari insyaAllah 😊

Tapi harini saya nak promosikan jubah bajet cantik dan murah. Harga dan termasuk pos tu 😍

Jom tengok gambar dan detail

JUBAH QALILAH 🌸

Ciri2 Jubah
👑Material Pearl Skin
👑Zip sorok for mommy bf
👑zip sorok dhujung lengan kiri & kanan (easy wuduk)
👑Terdapat 12 warna pilihan
👑Jahitan cantum Ropol yg Cute
👑 Saiz S – 5XL

📌Warna dalam gambar sedikit berbeza dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan editing.

HARGA 💋
RUNCIT : RM75 SM / RM80 SS

Untuk pertanyaan dan tempahan boleh hubungi
Pn. Siti
http://www.wasap.my/+60134161560

Lawa kan…pastu harga mampu milik 👍✨

Ok untuk Tupperware brands pula, bulan ni katalog ada produk baru. Blossom pitcher with stirrer. Best kan 😍 Produk inovasi terbaik.

Jom layan video ni

 

Ada yang nak beli tupperware? Jom hubungi saya.

Pn. Siti
http://www.wasap.my/+60134161560

 

 

Advertisements

Baju muslimah Jersey ready stock

Mac 14, 2017 3 comments

Suka bersukan? 

Baju muslimah jersey pilihannya!!! Dengan tema patriotik, dan ‘hijab is freedom’ jersey muslimah ready stock sedia dimiliki!!!
Berminat? 

Wasap siti untuk pertanyaan! 

  
  
  
  
  
  IMG_1152

  
  

Baju Muslimah Elegant baru design baru..terbaik 👍

Februari 2, 2016 Tinggalkan komen

Baju Muslimah Elegant terbaru

Limited stock

Harga RM50 (belum masuk pos)

Saiz S M L XL 2XL 3XL

Berminat?

Hantar code dan saiz pd kami utk pertanyaan!

Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560
Muslimah Shopping Centre

Siti Nursyahada

(no pendftrn: SA0321818-T)


  

Promosi Januari 2016: Selagi stok masih ada

Januari 3, 2016 Tinggalkan komen

Instant Shawl saiz XL

  
Beli 3, RM100 sahaja free pos(sm)

=============================
TUPPERWARE BRAND

   
    
    
    
    
    
    
    
    
 
Berminat?

Hantar code dan saiz pd kami utk pertanyaan!

Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560

Muslimah Shopping Centre
Tupperware Shopping Centre

Siti Nursyahada 

(no pendftrn: SA0321818-T)

Promosi Januari 2016: Selagi stok masih ada

Januari 3, 2016 Tinggalkan komen

Instant Shawl saiz XL

  
Beli 3, RM100 sahaja free pos(sm)

=============================
TUPPERWARE BRAND

   
    
    
    
    
    
    
    
    
 
Berminat?

Hantar code dan saiz pd kami utk pertanyaan!

Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560

Muslimah Shopping Centre
Tupperware Shopping Centre

Siti Nursyahada 

(no pendftrn: SA0321818-T)

T-shirt Muslimah Cantik Berkualiti

Ogos 25, 2015 2 comments

Assalamualaikum
Hari ni sy nak update bilangan stok baju T-shirt Muslimah Cantik ni.. bukan saja-saja je cakap cantik, seriously mmg cantik ok. Ramai dah jatuh hati dgn t-shirt muslimah ni.
Sebab apa? Mari sy listkan kenapa
-Material cotton berkualiti
Tidak kecut selepas basuh
-Tidak panas
-Ada poket
-Warna dan design cantik
-Saiz yang pelbagai (XS hingga 8XL)
Bukan senang nak cari t-shirt muslimah saiz besar taw.. Seronok sgt bila dpt pakai t-shirt muslimah yg longgar ni..terbaik!
-Harga murah dan mampu milik

Jom tengok gambar plak ye…
===============================
Carta Saiz T-shirt Muslimah

20150825-081001.jpg

20150825-081109.jpg

===============================

20150825-143239.jpg

===============================

20150825-143248.jpg

===============================

20150825-143256.jpg

===============================

20150825-143346.jpg

===============================
CEE016 B : Garis Hidup – navy blue

Available size
L, XL

20150825-143408.jpg

===============================
CEE016 A : Garis Hidup – turqoise blue

Available size
S, M, XL, 2XL, 3XL

20150825-143416.jpg

===============================
CEE015 A : i love ISLAM – green

Available size
M, L, XL, 3XL, 4XL, 7XL, 8XL

20150825-143451.jpg

===============================
CEE015 B : i love ISLAM -baby pink

Available size
L, XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL, 8XL

20150825-143508.jpg
=============================== 

    
    
    
    
    
   
   
    
    
          

Berminat?

Hantar code dan saiz pd kami utk pertanyaan! Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560

Muslimah Shopping Centre
Siti Nursyahada
(no pendftrn: SA0321818-T)

[SOLD OUT] Jubah Chiffon Diandra

April 24, 2015 Tinggalkan komen

Harga: RM159

-Material : Diperbuat daripada kain jenis chiffon glitter yang berkualiti dimana glitternya sederhana tidak terlampau berkilat disertakan dengan full lining
-Tidak mudah renyuk, ringan dan comfy
-Mempunyai hidden zip di bahagian tengah dada untuk ibu yang menyusukan anak
-Mempunyai Hidden zip juga di bahagian lengan untuk memudahkan pengambilan wudhu
-Jubah ini super kembang & tidak melekap di badan pemakai
-Material ini akan kelihatan lebih cantik dibawah sinaran matahari dan dibawah cahaya lampu pada waktu malam kerana glitternya akan lebih menyerlah
-Sesuai untuk semua peringkat umur dan saiz jubah ini kami sediakan dalam saiz s-xxl
-Designnya sangat sesuai untuk acara formal & kasual

20150424-084919.jpg

20150424-084930.jpg

20150424-084941.jpg

20150424-085424.jpg