Arkib

Archive for Ogos 2017

Jubah baru murah dan cantik

Assalamualaikum. Semua pembaca apa khabar? sihat ?

Lamanya saya tak update blog ni. Mulai harini saya akan update blog ni hari-hari insyaAllah 😊

Tapi harini saya nak promosikan jubah bajet cantik dan murah. Harga dan termasuk pos tu 😍

Jom tengok gambar dan detail

JUBAH QALILAH 🌸

Ciri2 Jubah
👑Material Pearl Skin
👑Zip sorok for mommy bf
👑zip sorok dhujung lengan kiri & kanan (easy wuduk)
👑Terdapat 12 warna pilihan
👑Jahitan cantum Ropol yg Cute
👑 Saiz S – 5XL

📌Warna dalam gambar sedikit berbeza dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan editing.

HARGA 💋
RUNCIT : RM75 SM / RM80 SS

Untuk pertanyaan dan tempahan boleh hubungi
Pn. Siti
http://www.wasap.my/+60134161560

Lawa kan…pastu harga mampu milik 👍✨

Ok untuk Tupperware brands pula, bulan ni katalog ada produk baru. Blossom pitcher with stirrer. Best kan 😍 Produk inovasi terbaik.

Jom layan video ni

 

Ada yang nak beli tupperware? Jom hubungi saya.

Pn. Siti
http://www.wasap.my/+60134161560

 

 

Advertisements