Utama > Uncategorized > Assalamualaikum 2016!!

Assalamualaikum 2016!!

Salam sejahtera pembaca semua!

Alhamdulillah

Alhamdulillah

Alhamdulillah 

Kita dah masuk ke tahun 2016 dengan azam yang baru dan semangat baru yang berkobar-kobar. Mari merealisasikan impian kita untuk menjadi kaya! (Berangan dulu..hihi). 

Sejak saya mendaftar syarikat dan menjual secara online ni, rezeki datang setiap hari sehingga stok cepat habis. Sehingga blog ni pun dah jarang saya update. (Maaf dipinta..ampun ampun..huhu) Rasa bersalah pula bila pelanggan bertanya tapi terpaksa menjawab tiada stok (T-T). Saya tidak mahu menghampakan pelanggan semua, tapi hanya berkata benar dan jujur. 
Jadi, untuk post yang lepas saya ada tulis [SOLD OUT], harap pembaca dan pelanggan semua dapat memahaminya dah tidak kecewa ya! Mungkin tiada rezeki untuk memilikinya. 

Tahun 2016 ni adalah tahun yang mencabar bagi saya dan peniaga yang lain. Hal ini kerana disebabkan cukai baru dan kejatuhan nilai matawang Ringgit Malaysia (RM) menyebabkan harga kain jadi mahal. Kos awal untuk menghasilkan produk memang mahal, sebab tu lah pakaian made in Malaysia keluaran kita yang lebih selesa dipakai dan berkualiti ini harga agak mahal berbanding baju kilang made in china/vietnam.

Namun begitu, penghasilan design dan pakaian baru tetap ada, tapi agak terhad. Limited edition. Harga yang kami tawarkan juga adalah harga mampu milik dan tidak terlalu tinggi. Jadi, keuntungan kami tidaklah sampai boleh beli kereta, hanya sekadar cukup makan dan modal pusing perniagaan. 

Kenapa harga murah? 

Untuk memberi peluang kepada semua mendapat pakaian yang selesa, longgar patuh syariat dan berkualiti dengan harga mampu milik. Oleh yang demikian, pada tahun ni, saya mengumumkan bahawa tiada lagi harga borong untuk mengekalkan kualiti dan standard barang.

Belian yang banyak akan diberikan diskaun atas budi bicara semasa urusan jual beli dengan pelanggan. Selain itu, harga barang juga turut naik..sob..sob😦 ~alaa, memang menjadi kebiasaan kita harga murah pun minta kita dok minta diskaun kan..muahaha) :p
TUPPERWARE

Mulai tahun ini juga saya akan mula mempromosikan barangan brand Tupperware yang terkenal dengan kualitinya dan jaminan seumur hidup (lifetime warranty). 

Hmmm untung taw beli Tupperware ni…sejak dh ada keluarga dan rumah sendiri, memang barangan Tupperware ni sangat menjadi pilihan saya dan keluarga. Bukan sahaja tahan lasak, tahan lama dan eco friendly lagi taw..hihi 

Kalau ada yang jenis nk nampak tersusun je dapur dan peti sejuk tu, memang wajib beli dan wajib jadi ahli. Memang puas hati sebab tahan berpuluh tahun ok! 

Tengok! Semangatnya membara-bara promote Tupperware ni haha..😀 Sejak join ahli bawah stokis terkenal dengan team hebat ni memang hari2 bersemangat taw! Hihi 

Terima kasih kerana sudi membaca dan menjadi pelanggan kami ya!🙂

Muslimah Shopping Centre & Tupperware Shopping Centre

Sms/whatsapps/wechat/telegram 0134161560 Pn. Siti Nursyahada 

(no pendftrn: SA0321818-T)

 

Kategori:Uncategorized
  1. Tiada komen.
  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: