Utama > Jubah kanak-kanak > Jubah kanak-kanak comel dan cantik

Jubah kanak-kanak comel dan cantik

Assalamualaikum
Jubah kanak-kanak ni kita buat sedondon dengan jubah ibu (jubah princess rania) jubah si ibu juga sgt laris bagai pisang panas.. Baru buka jualan seminggu dah banyak yang sold out. Terutama warna yg gelap2.. Mmg cepat sgt habis. Sy ni ada ank lelaki je, so xdpt la nk beli jubah sedondon yg awesome ni..gerammnya tgk…
Ok. Jom tgk gambar jubah ni..(byk plak berceloteh) hehe

JUBAH KANAK-KANAK ZARRA
-Material : Moss crepe
-Mempunyai glitter dibahagian lengan dan jubah
-Fine Tailoring

HARGA= RM69
(Postage RM7 utk 1-7helai)

Berminat?
Hantar code dan saiz pd kami utk pertanyaan!
Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560

Muslimah Shopping Centre
Siti Nursyahada
(no pendftrn: SA0321818-T)

20141217-123850.jpg

20141217-123912.jpg

20141217-123938.jpg

20141217-124006.jpg

20141217-124019.jpg

20141217-124038.jpg

############################

Jubah kanak-kanak Erina
-Material: Moss Crepe
-Ciri-ciri: Mempunyai glitter pada kedua belah lengan serta bahagian bawah baju. Juga terdapat riben serta tali glitter untuk diikat pada bahagian belakang baju.

HARGA= RM69
(Postage RM7 utk 1-7helai)

Berminat?
Hantar code dan saiz pd kami utk pertanyaan!
Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560

Muslimah Shopping Centre
Siti Nursyahada
(no pendftrn: SA0321818-T)

20150129-080352.jpg

20150129-080407.jpg

20150129-080417.jpg

20150129-080459.jpg

20150129-080509.jpg

============================
JUBAH KANAK KANAK ZARITH

Ciri-ciri
-comfy dan tak perlu iron!

-Cutting Kontra ada pinggang yang sweet!

-mempunyai golden zip yang kemas di bahagian dada

-Totally tidak jarang

-mempunyai saiz dari 4-12 tahun (nombor genap 4,6,8,10,12)

-pada bahagian lengan kemas dipakai dan mudah ambil wudhu

HARGA= RM79
(Postage RM7 utk 1-7helai sm)

Berminat?
Hantar code dan saiz pd kami utk pertanyaan!
Sms/whatsapps/wechat/telegram Pn. Siti 0134161560

Muslimah Shopping Centre
Siti Nursyahada
(no pendftrn: SA0321818-T)

20150707-011514.jpg

20150707-011548.jpg

20150707-011619.jpg

20150707-012008.jpg

  1. Tiada komen.
  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: